Cautare

1821 de rezultate pentru "interviu anghel" (2.71 secunde)
Florin Anghel a declarat ca nu renunta la trecerea la PD, chiar daca a fost amenintat de conducerea judeteana a PNL ca va fi schimbat din functia de conducere a administratiei judetului.
Presedintele CJ Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ Prahova Radu Ionescu si alti noua consilieri judeteni care au demisionat din PNL la 24 august si-au anuntat intentia de a se inscrie in PD.
Partidul Popular, infiintat de fostii deputati PRM Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, reclama atitudinea abuziva si de intimidare a politiei fata de cei 40.000 de membri care au semnat pentru inscrierea partidului.
Independentul Anghel Stanciu a fost iritat de faptul ca pesedistul Victor Ponta, secretar de sedinta, citea presa in loc sa fie atent.
Enervati probabil de insistenta cu care independentul Anghel Stanciu (ex-PRM) isi sustinea in plen numeroasele amendamente, in ciuda intelegerii dintre toti liderii partidelor, deputatii au respins, printre altele, o propunere a acestuia prin care deputatii independenti aveau posibilitatea de a avea un grup parlamentar distinct.
Singura rabufnire din sedinta de ieri a fost cea a deputatului independent Anghel Stanciu, care, neincrezator in ideea ca Opozitia si Coalitia au ajuns la o intelegere, a tinut sa-si sustina in continuare amendamentele in ideea ca este a€žsoldatul japonez care continua lupta, desi razboiul s-a terminata€œ.
A urmat apoi retragerea strategica a lui Vadim si "popularizarea" partidului, in martie 2005, in vederea aderarii la PPE, care a dus la revenirea tribunului si excluderea lui Corneliu Ciontu si a deputatului Anghel Stanciu.
Imnul Romaniei a fost interpretat de Monica Anghel si Marcel Pavel, si fredonat, de asemenea, de Simona Halep si de fanii din tribune.
La randul sau, deputatul independent Anghel Stanciu (ex-PRM), deranjat de pozitia democratilor, a sugerat ca Presedintia vrea sa manipuleze Parlamentul si i-a cerut lui Basescu sa renunte la locuinta sa de serviciu si la toate privilegiile sale pentru a fi un prim exemplu, fapt ce a starnit rumoare si urale din partea Opozitiei.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
"Cand m-am vazut intr-o fotografie la plaja, mi-am spus eu mie ca asta e nesimtire", dezvaluie la Antena Stars, invitata Oanei Turcu, care vorbeste deschis si despre interventiile estetice la care ar apela in viitor.
Acelasi punct de vedere l-a sustinut si democratul Ionut Anghel, care si-a exprimat ingrijorarea vizavi de locurile de munca ale angajatilor Utilserv.
Matei Tibacu-Blendea (tobe, voce), Adrian Moisoiu (chitara, eBow), Tiberius Ciucinciu (chitara bariton), Dan Badescu (bas), Teodora Gusoi (voce), Marina Anghel (voce), si Emma Nita (clape) alcatuiesc componența actuala The Details, proiect care a fost deja laudat de publicații din strainatate, dar si de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, sau Henry Rollins.
Acesta a fost insotit la Seciuri de chestorul general Anghel Andreescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, sef al Departamentului de Ordine si Siguranta Publica.
Abia dupa ce se va stabili ca oamenii se vor descurca singuri, vor fi retrasi si acesti specialisti", a declarat capitan Oliver Anghel, Brigada 2 Infanterie "Rovine" Craiova.
In a doua parte a intalnirii a avut loc vizita de lucru in Portul Constanta cu nava Anghel Saligny, prilej care a servit contactului direct cu facilitatile portului.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a explicat ca, initial, au existat doua propuneri pentru postul de vicepremier, respectiv Dan Voiculescu - propus de Florin Anghel, liderul PC Prahova - si Maria Grapini - propusa chiar de Dan Voiculescu.
21 august 2006, dupa ora 6 dimineata, doamna Virginia Anghel, 60 de ani, din Bucuresti, analist programator fotografia rasaritul soarelui de pe balconul situat la etajul 7 al hotelului Europa din Eforie Nord.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Florin Anghel, s-a plans joi ca revendicarile conservatorilor privind renegocierea protocolului de colaborare adresate liderilor coalitiei de guvernamant nu au primit nici un raspuns din partea acestora, adaugand ca nici ultimatumul PC nu este luat in seama.
O data cu trecerea consilierului Turturica la PRM, conservatorii nu mai sunt reprezentati in CJ decat de Ion Anghel si de vicepresedintele pe probleme economice al consiliului, Constantin Dascalu, care este si presedinte al filialei judetene a PC.
google-analytics.com